Дамска чанта Anekke Nature Pachamama - 36776-101

Тази тъмносиня чанта с поставка за документи е част от колекцията Anekke Nature Pachamama, новата капсула от еко чанти и аксесоари на Anekke.

 Аксесоарите в тази колекция са направени с 80% рециклирани материали, които идват от пластмасови капачки. Колекцията има печат на Control Union Certifications BV, който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт.

 Тази колекция е вдъхновена и кръстена на богинята, която представлява природата за местните племена на Амазонка: Пачамама. Дизайнът му улавя същността на най-оживената и дива природа, така че едно малко парченце винаги да върви с вас. Ще ви хареса!

 Това е тъмносин модел, който съчетава в дизайна си оригинален многоцветен принт, вдъхновен от елементи на природата и пеперуди. Има щамповани части, съчетани с щанцован плат и обикновен плат, примесени с щамповани вдъхновяващи фрази и други детайли.

 Представлява голямо куфарче с джобове отпред и отзад. Материалът има мека твърдост, която поддържа формата на чантата, създавайки елегантна и удобна част. Има две дръжки и подвижна регулируема презрамка. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. В допълнение, той е подплатен, за да защити вашите електронни устройства и има отделения, за да можете да организирате всичко, както предпочитате. На гърба има два ципа, които при отваряне ще ви позволят да го адаптирате към количка, за да можете да го вземете със себе си, ако пътувате.

 Последният щрих са детайлите. Има някои като метално лого с нотка на цвят, игли, релефни фрази, ключодържател Towanda с нотка на цвят, лепенка с послание и персонализирани дръжки. И още ли мислиш за това? Вашата чанта също може да промени света. Вземете своя любим от Anekke Nature Pachamama сега!

 

  • Вид на затваряне: Цип
  • Джобове: 1 преден джоб, 1 заден джоб, вътрешен 1 мобилен телефон и 1 цип
  • Тип дръжка: 2 дръжки и презрамка
  • Размери (дължина x височина x ширина): 41/30/9 см
  • Вътрешен състав: 100% полиестер
  • Външен състав: 100% PU
  • Тегло: 1.1 кг


220.90 лв.