Дамска чанта Anekke 35603-224

Тази овална чанта за рамо The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - пригответе се да изживеете уникално пътешествие всеки ден!

Тази дамска чанта за през рамо е със среден размер и има заден джоб.

Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светло оцветена основа принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Гърбът включва щампа в стил рамка на дървосекач, вдъхновена от фотографски негатив, в който са скрити различни силуети на животни и листа заедно с вдъхновяващи фрази. Спрете, за да го разгледате и открийте всички тайни на гората - намерете ги всички!

Дръжката е регулируема презрамка с различни дължини, идеална за адаптиране към височината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите. Отличава се с метално лого, игли, кръпка, шевове, метални бродерии и персонализирани дръжки, както и ключодържателя на колекцията, вдъхновен от табела на входа на природен резерват в Канада. Тя ще ви напомня всеки път, когато носите новата си чанта The Forest by Anekke Canada, че приключението започва с вас.

Джобове: 1 заден джоб, Вътр. 1 мобилен и 1 цип
Тип дръжка: презрамка
Размери (Д x В x Ш): 29/20/7 см


157.90 лв.