Портмоне Anekke 37819-023

Вдъхновявайте се всеки ден с новия си портфейл за дамска чанта Anekke Nagare. Ще ви хареса!

Това е голям портфейл с две отделни отделения. Можете също така да го използвате като малка дамска чанта или да носите мобилния си телефон. Това е много удобен модел, който се отваря с ципове, има вътрешна подплата и има дръжка, която е вградена в дръжката на ципа.

Линията Nagare от Anekke Contemporary черпи като вдъхновение значението на японската дума: "Nagare" (течащият поток). В тази линия Anekke взема като референция всичко, което я движи, вдъхновява и вълнува по време на нейното пътуване из Япония, трансформирайки го в оригинални щампи и формати, които черпят от японската архитектура, калиграфия и иконография.

Всеки продукт от линията Nagare е създаден като пъзел, където всяко парче от материала пасва заедно, пресъздавайки оригинални формати, вдъхновени от архитектурни форми. И както винаги, последният щрих е поставен в детайлите. Щампи, декоративни мотиви, вдъхновени от японската култура, бродерия, игли, лого, дръжки и персонализирана лепенка... Без съмнение едно малко късче от Япония, превърнато в чанта чрез изкуството. Ще ви хареса!

 

 

  • Вид на затваряне: Цип
  • Джобове: 2 отделения
  • Размери (дължина x височина x ширина): 22/11/3 см


64.90 лв.