Ученическа раница Anekke 35805-190

Тази ученическа чанта Voice е почит към активистката Виола Дезмънд, афро-канадска жена, призната за пример в борбата за граждански права в Канада. В тази колекция Anekke е вдъхновена от своята история, за да отправи послание за любов и уважение: Намерете своя глас и се борете за това, в което вярвате!

Тази раница е с големи размери и разполага с джобове отпред и отзад. Тази раница е идеална за ходене в клас, но и за пътуване, ако харесвате просторни раници, в които да носите лаптоп.

Основният отпечатък включва изображението на Anekke, водеща тълпа, докато те демонстрират за мир и равенство. Това е раница в нюанси на сиво, синьо, охра и кестеняво, съчетана с бродерия и ръчно изработено покритие в стил. Гърбът е с обикновен плат и кръпка от колекцията.

Раницата има две регулируеми дръжки на раница с различна дължина, плюс дръжка за ръката. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. В допълнение, той е подплатен, за да защити вашите електронни устройства и има отделения, за да организирате всичко, както предпочитате. 

Последният щрих са детайлите. Той включва някои като логото с различни тонове и текстури, символизиращи съюза между различни раси и етноси, игли и персонализирани дръжки. Открийте своя глас с новата си чанта Anekke Voice, вземете своята сега!

 

Вид на затваряне: Цип
Джобове: 1 джоб за компютър, 2 предни, вътрешен. 1 мобилен и 1 цип
Тип дръжка: Mochilla
Размери (Д x В x Ш): 31/44/11 см


231.90 лв.