Дамско портмоне Anekke 35879-912

Този гъвкав портфейл Nature Woods е част от еко колекцията на Anekke , направен от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата.

Материалът се получава чрез рециклиране на пластмасови капачки и има печат на Control Union Certifications BV, който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт. Давай еко!

Това е средно голям портфейл, изработен от гъвкав материал . Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована.

Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.

Това е модел, изработен от найлонов тип материал, много лек и гъвкав , където се открояват черни, сиви и бели тонове, със зелени, кафяви и жълти нотки. Това се комбинира с части, в които логото на Anekke става главен герой, появявайки се в различни цветове, текстури и размери, създавайки релефен ефект.

И ако нещо не може да липсва са детайлите , които правят този модел уникален. Започвайки с метализираното лого, игли, декоративни лепенки, персонализирани ципове, Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов любим. Вземете своя сега!

Размери (Д x В x Ш): 15/10/3 см 


80.90 лв.