Портмоне Anekke 38849-911

от Anekke Peace & Love, е вдъхновена от оригинална тенденция, появила се през 60-те години: психеделия. Чрез абстрактни интерпретации, които се стремят да предадат уникална визия за природата, се създават нови форми, вдъхновени от елементи като цветя или планини.

В допълнение, детайлите правят всеки дизайн уникален, с бродерия, която генерира обеми, игли, апликации, лепенки и дръжки, които са 100% персонализирани, така че всеки детайл да ви отведе и вие до лятото на любовта. Готови ли сте да го изживеете?

Този голям портфейл има две основни отделения: задното, където ще намерите голям портфейл и място за сметки, карти или документи. В горната си част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована.

Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.

И когато модата, историята на една страстна жена и аксесоар Anekke се съберат, всичко показва, че ще се влюбите и ще се влюбите. Вземете своя сега!

Размери (дължина x височина x ширина): 18/10/3 cm

 


90.99 лв.