Малка чанта за през рамо Anekke 35873-907

Тази мини чанта за рамо с джоб на Nature Woods е част от еко колекцията на Anekke , направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата: Anekke Nature Woods.

Тази колекция е вдъхновена от орографска карта на Канада и използва рециклирани материали, получени чрез рециклиране на пластмасови капачки . Колекцията има печат Control Union Certifications BV, който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт. Погрижете се за планетата с новата си чанта!

Тази малка чанта за рамо разполага с предни и задни джобове и е идеална за тези, които обичат малки и удобни чанти.

Дизайнът на чантата съчетава принт, вдъхновен от релефна карта на канадските планини (орографска карта), която създава оригинален принт с камуфлажен ефект . Това е смесено с части от дизайна, в които логото на Anekke става главен герой , появявайки се в различни цветове, текстури и размери, създавайки релефен ефект.

Това е модел, изработен от найлонов тип материал, много лек и гъвкав , където се открояват черни, сиви и бели тонове, със зелени, кафяви и жълти нотки. Неговият ватиран стил и комфорт ще го направят вашия нов неразделен!

Дръжката е регулируема презрамка на различни дължини , идеална за адаптиране към височината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите . Има някои като метално лого, щифтове, лепенки със съобщения и персонализирани дръжки.

 

Размери (Д x В x Ш): 11/18/5 см


84.90 лв.