Дамска чанта Anekke 35602-134

Тази пазарска чанта The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - откривайте всеки ден с Anekke всички тайни на Канада!

Тази дамска пазарска чанта в нюанси на зелено и кафяво е голяма по размер и разполага с джобове отпред и отзад, както и затваряне с цип.

Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светла основа, щампата оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Страните са бродирани, а гърбът съчетава различни щампи и цветове. Платът с джобове пресъздава формата на стволове на дървета в гората, създавайки ефект на обем и текстура.

Чантата има две широки презрамки, закопчаване с катарама, което ви позволява да регулирате размера. Вътрешната част на чантата е подплатена с оригинален плат с щампа на мотиви от колекцията, има джобове.

И накрая, детайлите са безкрайни и правят всяко парче уникално. Ще намерите някои като металното лого, с текстура, вдъхновена от стволовете на дърветата, и други като карфици, шевове, метални бродерии и персонализирани дръжки. Готови ли сте да изживявате всеки ден ново приключение с Anekke? Вземете своя сега!

Джобове: 1 заден джоб, вътрешен 1 мобилен джоб, 1 цип
Тип дръжка: 2 дръжки за рамо
Размери (Д x В x Ш): A-39 B-26/31/11 см


205.90 лв.