Дамска чанта Anekke Magic Souls - 36641-216

Тази лекарска чанта Magic Souls с презрамка е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка, които се борят за запазване на своята среда и традиции.

Капсулата Magic Souls представлява духовния и занаятчийски съюз на жените от Амазонка, които намират магическа връзка в процесите на занаятчийско творчество. Открийте всичките му подробности!

Тази лекарска чанта е с голям размер и има заден джоб. Има вътрешна подплата и джобове

Предната част на тази чанта съчетава кафява основа с шевове и бродерия в различни цветове: оранжево, розово, жълто, аквамарин и морско синьо. Тези бродирани фрази имат представителни фрази или думи, които се четат в огледален режим. Открийте ги!

Страните и гърбовете се комбинират с жакардова материя, отпечатана с мотиви, вдъхновени от майсторството на Амазонка, в жълтокафяви и сурови тонове. Гърбът има оригинални декоративни лепенки, вдъхновени от Кене: ръчно изработени мотиви, направени от някои местни групи от Амазонка. Тези форми се използват за оформяне на 3-те основни букви на Anekke.

Има две дръжки и подвижна регулируема презрамка. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

И накрая, не забравяйте подробностите! Дизайнът е пълен с тях, което прави всяко парче уникално. Можете да намерите някои като бялото лого, игли и персонализирани дръжки. Всичко под ръчно изработено покритие. Притежава и ключодържателя от колекцията, който поставя финалния щрих на един перфектен аксесоар.

И още ли мислиш за това? Вземете го сега!

 


205.99 лв.