Дамско портмоне Anekke 36779-902

Този портфейл със средна  натура pachamama тъмносин е част от колекцията Anekke Nature Pachamama, новата капсула на Anekke от екологични чанти и аксесоари. Аксесоарите в тази колекция са направени с 80% рециклирани материали, които идват от пластмасови капачки. Колекцията има печат Control Union Certifications BV, който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт. Тази колекция е вдъхновена от и кръстена на богинята, която представлява природата за местните племена на Амазонка: Пачамама. Тази колекция събира същността на най-живата и дива природа, така че малко парче винаги да върви с вас. ще ви хареса!

Това е среден размер портфейл. Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Това е тъмносин модел. Съчетава в дизайна си оригинален многоцветен принт, вдъхновен от елементи на природата и пеперуди. Има две основни отделения: задно, където ще намерите голям портфейл и място за сметки или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована.

И ако нещо не може да липсва са детайлите, които правят този модел уникален. Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия...

Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов фаворит.

 

  • Размери (дължина x височина x ширина): 14/10/2 см

 


84.90 лв.