Дамска чанта Anekke Amazonia - 36703-210

Тази лекарска чанта Amazonia с 3 отделения е част от колекцията Anekke Amazonia. Тази колекция е вдъхновена от пътуването на Anekke през джунглата на Амазонка, считана за белите дробове на планетата. Чрез неговия дизайн и щампи ще изминем километри дива и естествена красота. Добре дошли в Amazon!

Тази дамска чанта, която може да се използва и като чанта за през рамо, има 3 отделни отделения, средна е по размер и има джобове отпред и отзад.

Основният принт в зелени, теракотени и охра тонове показва Anekke, облечена в рокля, която се слива с река Амазонка, символизирайки връзката с майката природа чрез водата. Заобиколен от растителност и животни, принтът в стил акварел оживява с безброй детайли в бродерии и метални щрихи. Страните са в кафяви тонове. Има органични бродирани мотиви.

Има две дръжки и подвижна регулируема презрамка. Дръжките са супер оригинални, с шарени щрихи, които придават нотка на ръчна изработка. Презрамката е двустранна, с различна бродерия от всяка страна: едната страна има бродерия с логото на Anekke, а другата е с леопардов принт.

Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

И накрая, детайлите са безкрайни и правят всяко парче уникално. Ще намерите някои като метално лого, игли, кръпка, шевове, метални щрихи, бродерия и персонализирани дръжки. И не забравяйте колекционерския ключодържател! Този съчленен тукан с цветни нюанси е пълен с детайли, които ще харесате.

  • Вид на затваряне: Цип
  • Джобове: 1 заден джоб. 1 предна вътрешна част, 1 мобилен телефон и 1 цип
  • Тип дръжка: 2 дръжки и презрамка
  • Размери (дължина x височина x ширина): 26/20/12 см
  • Вътрешен състав: 100% полиестер
  • Външен състав: 100% PU
  • Тегло: 0.8 кг


195.90 лв.