Дамска чанта Anekke 35603-110

Тази голяма чанта за рамо The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. Готови ли сте да се влюбите в новата си чанта?

Тази дамска чанта е голям и има заден джоб.

Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светъл основен цвят принтът оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и мек петнист сребрист тон около небето, който симулира сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Гърбът съчетава кафяви тонове с оригинална рамка в стил дървосекач, вдъхновена от фотографски негатив, заснет в гората, в който са скрити различни силуети на животни и листа заедно с вдъхновяващи фрази. Спрете да го разгледате и открийте всичките му тайни!

Дръжката е регулируема презрамка с различни дължини, идеална за адаптиране към височината, която предпочитате.

Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Има някои като метално лого, игли, лепенка, ъглови протектори, шевове, метална бродерия и персонализирани каишки. Има и ключодържателя от колекцията, вдъхновен от табелата на входа на природен резерват в Канада. Тя ще ви напомня всеки път, когато носите новата си чанта The Forest by Anekke Canada, че приключението започва с вас - вземете своята сега!

Джобове: 1 заден джоб, вътрешен 1 мобилен и 1 джоб с цип
Тип дръжка: презрамка
Размери (Д x В x Ш): 28/25/11 см


168.90 лв.