Дамска чанта Anekke 35673-174

Тази чанта Urban с двойно отделение за рамо е част от колекцията Anekke The Forest, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада.

Тази чанта за през рамо разполага с 2 отделни отделения, и двете с цип, средна е по размер и има заден джоб.

Тази линия е вдъхновена от градската страна на Канада, където градовете излъчват живот. Логото на Anekke се превръща в главен герой на дизайна, следвайки тенденцията на логоманията, с различни текстури, облицовки и материали, и придава много елегантна нотка на дизайна. Това е чанта, която съчетава зелени тонове, с детайли в бежово и кафяво, заедно с множество детайли и състарен завършек, който й придава винтидж стил.

Дръжката е регулируема презрамка с различни дължини, идеална за адаптиране към височината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Има декоративни лепенки, карфици, шевове, бродерии и персонализирани дръжки. И не можехме да пропуснем ключодържателя от колекцията, вдъхновен от едно от животните с най-голямо присъствие в Канада: полярната мечка! Вземете своя сега!

Джобове: 1 заден джоб, Вътр. 1 мобилен и 1 цип
Тип дръжка: презрамка
Размери (Д x В x Ш): 28/21/4 см


163.90 лв.