Дамска чанта Anekke 35602-149

Тази чанта The Forest в стил Birkin е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. Готови ли сте да се влюбите в новата си чанта?

Тази голяма дамска чанта в зелено, черно и кафяво е с голям размер и има заден джоб.

Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светла основа, щампата оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

Страните съчетават различни тонове и текстури. Печатът на гърба е вдъхновен от фотографски негатив, в който са скрити различни силуети на животни и листа заедно с вдъхновяващи фрази. Ефектът създава щампа с ефект на рамка на дървосекач, но ако спрете да го погледнете спокойно, можете да откриете всички тайни на канадската гора в него. Ще ви хареса!

Чантата е с две широки презрамки. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Той се отличава с метално лого, игли, кръпка, шипове, метални бродерии, персонализирани дръжки и ключодържател от колекцията, вдъхновен от входната табела на природен резерват в Канада. Тя ще ви напомня всеки път, когато носите новата си чанта The Forest by Anekke Canada, че приключението започва с вас - вземете своята сега!

Джобове: 1 заден джоб, вътрешен 1 мобилен и 1 джоб с цип
Тип дръжка: 2 дръжки за рамо
Размери (Д x В x Ш): 37/27/16 см


219.90 лв.