Дамска чанта Anekke 35803-211

Тази средно голяма чанта за през рамо Voice е знак на почит към активистката Виола Дезмънд, афро-канадска жена, призната за пример в борбата за граждански права в Канада. В тази колекция Anekke е вдъхновена от своята история, за да отправи послание за любов и уважение: Намерете своя глас и се борете за това, в което вярвате!

Тази чанта за рамо е с голям размер и има заден джоб. Основният отпечатък включва образа на Анеке, която води тълпа, която се събира за мир и равенство. Това е чанта в нюанси на сиво, синьо, охра и кестеняво, съчетана с бродерия и ръчно изработен стилен завършек. Гърбът е отпечатан в няколко цвята, с послания за мир и декоративна лепенка.

Дръжката е регулируема презрамка с различни дължини, идеална за адаптиране към височината, която предпочитате. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

И накрая, не забравяйте подробностите! Дизайнът е пълен с тях, което прави всяко парче уникално. Можете да намерите някои като логото с различни тонове и текстури, символизиращи съюза между различни раси и етноси, карфици, зигзагообразна бродерия, кръпка за съобщения и персонализирани раздели за издърпване. Ключодържателят на колекцията е сърце в меден тон, което символизира всичко, което трябва да вложим в живота: любов и обич!

Джобове: 1 заден джоб, Вътр. 1 мобилен и 1 цип
Тип дръжка: 1 рамо и бандитска дръжка
Размери (Д x В x Ш): 29/25/11 см


167.99 лв.