Химикалка Паркер Parker Royal IM Special Edition Metallic Pursuit Medium Nib CT

Специалнота лимитирана серия  на Parker IM 2019 дава почит към неограничените мечти и амбиции. Внимателно изработената колекция постоянно напомня, че нищо не е недостъпно, когато смеем да снимаме за Луната. Всяка от четирите химикалки е завършена по високия стандарт, емблематичен за експертното майсторство на Паркър, и включва емблематичния клипс със стрелка на запазената марка. Отличителният, смел дизайн на всяка писалка разказва в четири глави историята на страстта, амбицията, растежа и целта. IM Special Edition е вдъхновен от поколение, което се стреми да предефинира показатели и които надхвърлят онова, което се очаква от тях. Напишете съдбата си. Собствена си съдба.

 

Колекцията IM се характеризира от прецизните си и изчистени линии и висококачествени детайли. Комбинирайки типичната за всеки Parker функционалност и качество, IM гарантира на своя притежател модерен стил и съвременно излъчване. IM Premium: премиум версия с луксозни елементи.

Детайли:                        Хромирани детайли

Капачка:                        Хромирана капачка.

Механизъм:                 Химикалка с механизъм

 

Тяло:                              Месингово тяло, покрито с множество слоеве черен лак, лазерно гравирано

Зона на захващане:   Зона на захващане от неръждаема стомана.

Пълнител:                     Пълнител за химикалка Parker

Parker Гаранция:         Пишещите средства на Parker идват при вас с гаранция от 2 години. Тази гаранция покрива само фабрични дефекти, като в този случай дефектните средства се поправят или заменят. Гаранцията не покрива дефекти, причинени от собственика при използването на пишещите средства.


127.90 лв.