Ученическа раница Anekke 35605-603

Тази ученическа раница The Forest е част от колекцията, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада - пригответе се да изживявате уникално пътешествие всеки ден!

Тази ученическа раница е перфектна за работа, пътуване с нея или в клас, благодарение на своя просторен дизайн и множество отделения. Има големи размери и разполага с джобове отпред и отзад.

Предната част съчетава принт, вдъхновен от горите на Канада, с бродерия и декоративни апликации, където виждаме Anekke да храни красив лос в гора. Върху светла основа, щампата оживява, съчетавайки различни нюанси на зелено с бродирани детайли и меки сребристи петна около небето, които симулират сняг, отвеждайки ви в горите на Канада.

 Страните съчетават различни тонове и текстури. Раницата има две регулируеми презрамки на раница с различна дължина, плюс дръжка за хващане за ръката.

Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове. В допълнение, той е подплатен, за да защити вашите електронни устройства и има отделения, за да организирате всичко, както предпочитате. 

И накрая, детайлите са безкрайни и го правят уникален. Ще намерите някои като металното лого, с текстура, вдъхновена от стволовете на дърветата, и други като карфици, шипове, метални бродерии и персонализирани дръжки. Последният щрих е ключодържателят на колекцията, вдъхновен от табелата на входа на природен резерват в Канада.


Джобове: 1 джоб от. 1 след. И 1 от Int. 1 мобилен и 1 цип
Тип дръжка: Раница
Размери (Д x В x Ш): 32/41/13 см


219.00 лв.