Раница Belmil, Shine Like a Star

Безспорно, едни от най- леките раници за първи клас- със своите средно 850-940 грама, тази раница е подходяща дори и за по- слаби и ниски дечица. 

Ергономичният гръб на раницата е плътен, мек, от дишащи материали и с отвори за свободна циркулация на въздуха за да сведе до минимум изпотяването на гърба. Конструкцията на гърба на раницата е препоръчана от Проф. Д-р Tamás Mészáros- преподавател в Ортопедичния отдел на Сегедския университет в Унгария. 

Разполага с твърдо, пластмасово дъно, което ще придържа учебниците изправени, без да се намачкват и е стабилна основа за поставяне на пода. Пластмасовата долна част ще предпази от намокряне и замърсяванеЗаоблените форми на дъното и раницата създават допълнителна сигурност и комфорт. 

Стените също са твърди и заоблени, а външният материал е водоотблъскващ полиестер, който ще запази съдържанието на раницата сухо, дори и при по- силен дъжд. 

Каишките са изключително меки, плътни и широки, от дишащ материал, регулиращи се на дължина.  

Раницата е снабдена с един дълбок преден джоб, който се затваря с основния капак и два странични, които се пристягат с отделни шнурчета, подходящи за бърз достъп до бутилка с вода, кърпички, чадър и други. 

Закопчаването е с удобна закопчалка Fedlock със светлоотразителен елемент. Светлоотразители са предвидени и на каишките, за осигуряване на видимост на детето в предната част. 

Снабдена е с удобна гумирана дръжка за носене в ръка - практично както за родителя, така и за пренасяне на кратки разстояния от  ученика, а освен нея в горната част на раницата има монтирано малко приспособление за закачане на закачалка

Отвътре е с голямо основно отделение и текстилна преграда. 

 

Цветовете са свежи и забавни с десен Пеперуди, което я прави подходяща за момичета

 

Други характеристики: 

Размери: 36 х 32 х 19см 

Обем: 19 литра

Материал: Пластмаса, метал, полиестер


133.90 лв.