Раница BELMIL - BELMIL - NEON SPORT

Раницата от Belmil е чудесна за деца, които ще бъдат в първи клас. Изработена от висококачествени и леки материали, тя ще сведе тежестта до минимум и ще осигури несравним комфорт по време на носене. Раницата е с ергономична форма и с дишаща подложка за гръб. Презрамките са добре омекотени и регулируеми, така че е осигурено удобно ежедневно носене. Добавената каишка за гърди гарантира оптимално разпределение на товара и предотвратява плъзгането на презрамките.

Дъното е твърдо и благодарение на него раницата стои права, като така е предпазена от замърсяване и пази от подгизване в дъждовно време. Капакът разполага с две отделни дръжки, всяка от които е проектирана за различна цел: гумена дръжка, обслужваща безопасно и удобно захващане в малките детски ръчички, и друга, която се използва за окачване на чантата в шкафче или закачалка за стена. Раницата има 1 голямо отделение, както и странични джобове, подходящи за съхранение на бутилка с вода и чадър. За максимална сигурност има и светлоотразителна метална катарама за откопчаване на раницата, за да се осигури висока видимост през нощта.

Характеристики:

1 основно отделение с преграда; 2 странични джоба с възможност за поставяне на бутилка до 700 ml; 1 преден джоб; подплатен гръб; широки, подплатени и регулируеми презрамки; устойчиво, твърдо дъно; дръжка за носене в ръка; дръжка за закачване; светлоотразителни елементи; надеждно затваряне с метална закопчалка; размери - 36 x 32 x 19 cm.


165.00 лв.