Противостояние: Деца срещу родители L-193

Вечното съревнование между родителите и децата е в своя разгар. Възрастните смятат, че знаят всичко, а децата им - че родителите нищо не разбират. Ето защо "Playland" създават семейната състезателна играта "Противостояние: Деца срещу родители", с която ще можете да видите, кой има повече знания. Комплектът се състои от игрално поле, 56 карти, показалец и инструкции. Картите са разпределени по 27 за деца в син цвят и 27 за възрастни в червен цвят.
Правила на играта
Преди началото на играта, участниците се разделят на 2 отбора: отбор "Деца" и отбор "Родители." Всеки отбор може да има по 1 или повече играчи. Поставете игралното поле в центъра на масата и разпределете сините и червените карти пред "Децата" и "Родителите". Играчът от отбора на родителите тегли синя карта, а играчът от детския отбор завърта показалеца. Детският отбор ще трябва да отговори на въпроса от изтеглената карта в рамките на 20 секунди. Ако отговори правилно, то детският отбор получава точки. Преди началото на играта, отборите се уговарят колко време да продължи тя. При изтичане на това време играта се спира, а отборът, събрал най-много жетони, получава титлата победител.
 


Пълните правила на играта "Противостояние: Деца срещу родители" може да намерите в прикачените инструкции на български език.
 
В комплекта
 
 
 
Комплектът съдържа:
  • 56 карти
  • въртележка
  • показалец
  • инструкции


17.90 лв.