Игра - Шопинг терапия

Картонена игра Шопинг терапия – Една игра за истинско пазаруване.

Докато играят с картонена игра “Шопинг терапия”, участниците ще трябва да влязат в ролята на клиенти в търговски център. Всички обувки в центъра са на промоция, но освен тях в игралните магазини има толкова много привлекателни стоки. Проверете кой от играчите ще успее да се сдобие с най-много от тях.

Теренът за игра е разделен на две нива. Спирайки се на различните сектори-магазини, които се намират на долното ниво, участниците ще могат да купят обувки, дрехи, парфюми и чанти. Определени търговци дори предлагат стоките си с 50% намаление.
Но не всички полета в играта са в полза на играчите. Ако някой от тях стъпи на полето-асансьор, той ще трябва да се качи на горното ниво, което е предназначено за забава и развлечение. Попаднал на това ниво, играчът ще трябва да направи цяла обиколка, преди да се върне отново на основното ниво. Повечето сектори на второто ниво пресъздават различни заведения за хранене. Всеки път, когато играч стъпи върху някое от тях, ще трябва да заплати определена сума пари. Но ако попаднат на един от трите сектора-късмет, които също се намират на това ниво, играчите ще могат да спечелят бонус пари.

По време на игра участниците се придвижват по игралното поле с мятане на зар. Играчът, който е на ход, трябва да придвижи пионката си толкова полета напред, колкото показва зарът. За улеснение посоката на игра е отбелязана със стрелки на игралното поле.

Цел на играта: Обикаляйки през различните магазини, всеки от играчите се стреми да купи колкото може повече продукти. Играта приключва, когато игралната стока свърши. В края на играта всеки играч събира стойността на парите, които са му останали и сбора от цените на всички стоки, които е купил. За финалния резултат стоките винаги се смятат на пазарните си цени, независимо дали по време на игра са купени на промоция. Играчът, който събере най-висок сбор от игрални пари и стоки, печели играта.


24.99 лв.