Дамско портмоне Anekke35879-016

Това портмоне с капак на Nature Woods е част от еко колекцията на Anekke , направено от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата.

Материалът се получава чрез рециклиране на пластмасови капачки и има печат на Control Union Certifications BV, който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт. Давай еко!

Това е средно голямо портмоне, чийто основен принт е вдъхновен от релефна карта на планините на Канада (орографска карта) , която създава принт с камуфлажен ефект. Това е модел, изработен от найлонов материал, много лек и гъвкав, където се открояват черни, сиви и бели тонове. Това се комбинира с части, в които логото на Anekke става главен герой, появявайки се в различни цветове, текстури и размери, създавайки релефен ефект.

Това е модел с капак, който при отваряне разкрива две отделения : едното се затваря с щракване, плюс още едно отзад. Има и джоб с цип отзад.  Цялата вътрешност е облицована .

И накрая, нека не забравяме подробностите ! Започвайки с металното лого, игли, декоративни лепенки, персонализирани ципове. Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов фаворит. 

 

Размери (Д x В x Ш): 13/10/2 см 


61.90 лв.