Дамска чанта Anekke Menire - 36603-253

Тази чанта за през рамо с етнически принт Menire е част от колекцията Anekke Menire, почит към местните женски колективи на Амазонка, които се борят да запазят своята среда и традиции.

Думата "menire" е терминът, с който жените от племето Xikrin наричат ​​местните жители на Амазонка. И сега, част от неговата история винаги ще бъде с вас с новата ви любима чанта. Готови ли сте да откриете повече от новия си любим аксесоар?

Тази чанта за през рамо е средно голяма по размер и има джобове отпред и отзад.

Щампата отпред на колекцията Anekke Menire е пълна със символика и препратки към културата на жените от Амазонка.

Анеке е изобразена с бродирани детайли по косата и дрехите си. Принтът съчетава кафяви, червеникави, охра и сини тонове, в които са представени различни културни елементи на Амазонка. Река Амазонка извира от ръцете на Анеке, оставяйки след себе си ценностите на амазонските жени: воини, смели хора, семейство... Открийте ги всички!

Това е супер оригинален модел, тъй като формата на чантата симулира тази на раница заради овалната си форма. Това обаче е чанта за през рамо с регулируема дръжка с различна дължина. Страните пресъздават форми, вдъхновени от амазонските занаяти (кене) в барелеф, в изчистен тон. Гърбът е в изчистен тон. и има декоративна лепенка.

Дръжката е регулируема презрамка с различна дължина, идеална за адаптиране към предпочитаната от вас височина. Презрамката има декоративни елементи, които я правят уникална, като бродирани елементи и цветни мъниста. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Има някои като персонализирано метално лого, декоративна лепенка, карфици, цветни мъниста, нитове и шипове, шевове, бродерия и персонализирани дърпания. Вземете своя сега!

 


137.90 лв.