Дамска чанта Anekke - 38821-189

Готови ли сте да пътувате към лятото на любовта с Anekke Peace & Love? Започваме едно уникално пътешествие, в което ще ви трябват само две неща: въображение и малко цветя в косите. Микробусът на Anekke тръгва и ние започваме да обикаляме Западното крайбрежие на Съединените щати в едно уникално време: 60-те години на миналия век Под топло слънце и с трептяща музика, свобода и мечти, ще спрем в Лос Анджелис, Сан Франциско и Сан Франциско. Диего, за да изпитате хипи движението отвътре.

Пригответе се да се потопите в уникална история чрез всеки един от детайлите на колекцията: карфици, бродерии, щанцовани форми и щампи, които ще ни отведат до това културно движение, със 100% персонализирани лепенки и овластяващи послания, които ще ви накарат да поливате . Това парче е част от розовата линия, която се комбинира със сурови, сиви и черни нотки.

Тази чанта за боулинг е средно голяма по размер и има закопчаване с джобове, вътрешна подплата и джобове. Има външен джоб на гърба. Има две дръжки и регулируема презрамка. Готови ли сте да започнете ново пътуване всеки ден с Anekke? Ето ни!

 

  • Размери (дължина x височина x ширина): 30/21/15 см

 


180.90 лв.