Дамска чанта Anekke 35871-197

Тази чанта за през рамо Nature Woods е част от екологичната колекция на Anekke, направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата: Anekke Nature Woods.

Тази колекция е вдъхновена от орографска карта на Канада и използва рециклирани материали, получени чрез рециклиране на пластмасови капачки. Колекцията има печат на Control Union Certifications B.V., който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт. Погрижете се за планетата с новата си чанта!

Тази дамска чанта е голяма и разполага с джобове отпред и отзад.

Дизайнът на чантата съчетава щампа, вдъхновена от карта на канадските планини, видяна в релеф (орографска карта), която създава оригинален камуфлажен ефект, смесен с щампа, в която логото на Anekke става главен герой, появяващо се в различни цветове, текстури и размери, създаващи релефен ефект.

Това е модел, изработен от найлонов тип материал, много лек и гъвкав, където се открояват черни, сиви и бели тонове, с нюанси на зелено, кестеняво и жълто. Неговият ватиран стил и комфорт ще го направят вашия нов неразделен!

Чантата има две презрамки, плюс подвижна презрамка, регулируема на различни дължини. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите. Има някои като лого в цветове с ръчно изработено покритие, игли, релефни и бродирани фрази, декоративна верижка, лепенки със съобщения и персонализирани дръжки.

Джобове: 1 джоб от. И 1 задна, вътрешен 1 мобилен и 1 цип
Тип дръжка: 2 дръжки за ръце и рамо
Размери (Д x В x Ш): 33/28/16 см


205.90 лв.