Дамска чанта Anekke 35672-188

Тази пазарска чанта Urban е част от колекцията Anekke The Forest, вдъхновена от новото приключение на Anekke в Канада. Изживейте всеки ден ново приключение с новата си любима чанта!

Тази дамска чанта за през рамо е голяма и има заден джоб.

Тази линия е вдъхновена от градската страна на Канада, където градовете излъчват живот. Логото на Anekke се превръща в главен герой на дизайна, следвайки тенденцията на логоманията, с различни текстури, облицовки и материали, и придава много елегантна нотка на дизайна. Това е чанта, която съчетава бежови и кафяви тонове, с много детайли и състарено покритие, което й придава винтидж нотка.

Чантата е с две дръжки за рамо. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

Последният щрих са детайлите, които го правят уникален. Разполага с декоративни лепенки, карфици, шевове, бродерии и персонализирани дръжки. Ключодържателят от колекцията отдава почит на едно от животните с най-голямо присъствие в Канада: мечката. В Канада има повече от 16 000 полярни мечки! И все още мислиш за това? Тази чанта е с вашето име - вземете я сега!

Джобове: 1 заден джоб, Вътр. 1 мобилен и 1 цип
Тип дръжка: 2 дръжки за рамо
Размери (Д x В x Ш): 32/32/12 см


217.90 лв.