Дамско портмоне Anekke RFID - 36779-908

Този голям RFID портфейл е част от колекцията Anekke Nature Pachamama, новата капсула от еко чанти и аксесоари на Anekke.

 Аксесоарите в тази колекция са направени с 80% рециклирани материали, които идват от пластмасови капачки. Колекцията има печат на Control Union Certifications BV, който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт.

 Тази колекция е вдъхновена и кръстена на богинята, която представлява природата за местните племена на Амазонка: Пачамама. Неговият дизайн улавя същността на най-оживената и дива природа, така че малко парче винаги да върви с вас. Ще ви хареса!

 Това е голям портфейл, който има RFID защита: иновативна система за защита, която защитава нашите карти срещу неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса.

 Това е тъмносин модел, чийто основен принт е вдъхновен от пеперуди, съчетан с гръб, избродиран с органични форми. Можете да използвате този оригинален модел и като дамска чанта.

 Отваря се с цип, като се отваря изцяло. Вътре има място за карти, банкноти и отделение с джоб с цип за по-голямо удобство, за монети.

 И накрая, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, игли, персонализирани ципове, безкрайни малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите. Вземете своя сега!


91.99 лв.