Дамско портмоне Anekke 36709-915

Този голям портфейл на Amazonia е част от колекцията Anekke Amazonia. Тази колекция е вдъхновена от пътуването на Anekke през тропическите гори на Амазонка, считани за белите дробове на планетата. Чрез неговия дизайн и щампи ще пропътуваме километри дива и естествена красота. добре дошли в Amazon!

Това е голям портфейл. Този модел има RFID защита: иновативна защитна система, която предпазва нашите карти от неоторизирани плащания, кражба на информация и намеса. Що се отнася до дизайна, предната част съчетава принт, вдъхновен от пътуването на Anekke през тропическите гори на Амазонка. Синята рокля се слива с река Амазонка, представяйки нейния съюз със земята чрез водата. Тя е заобиколена от стотици природни елементи и животни, в принт с акварелен ефект с множество детайли, фини металически нотки в детайлите, бродерии... Този оригинален модел може да се използва и като чанта. Отваря се с цип, като се отваря изцяло. Вътре има място за карти, банкноти и отделение с джоб с цип за повече удобство, за монети.

Подходящ е и за носене на документи като паспорти. И ако нещо не може да липсва са детайлите, които правят този модел уникален. Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия...

Безкраен брой малки щрихи, които ще ви накарат да се влюбите.

 

  • Размери (дължина x височина x ширина): 21/10/3 см

 


91.99 лв.