Дамско портмоне Anekke 36709-902

Този среден  портфейл на Amazonia е част от колекцията Anekke Amazonia. Тази колекция е вдъхновена от пътуването на Anekke през тропическите гори на Амазонка, считани за белите дробове на планетата. Чрез неговия дизайн и щампи ще пропътуваме километри дива и естествена красота. добре дошли в Amazon!

Това е среден размер портфейл. Що се отнася до дизайна, предната част съчетава принт, вдъхновен от пътуването на Anekke през тропическите гори на Амазонка. Синята рокля се слива с река Амазонка, представяйки нейния съюз със земята чрез водата. Тя е заобиколена от стотици природни елементи и животни, в щампа с акварелен ефект с множество детайли, фини метални щрихи в детайлите, бродерии... Има две основни отделения: на гърба, където ще намерите голям портфейл и място за банкноти или документи. Горната част е с цип, а вътре може да съхранявате монети. Цялата вътрешност е облицована.

И не на последно място, да не забравяме подробностите! Започвайки с металното лого, карфици, персонализирани ципове, бродерия...

Накратко, последният щрих, от който този аксесоар се нуждаеше, за да стане вашият нов фаворит.

 

  • Размери (дължина x височина x ширина): 14/10/2 см

 


84.90 лв.