Дамска чанта Anekke Nature Pachamama - 36773-248

Тази голяма тъмносиня чанта за рамо е част от колекцията Anekke Nature Pachamama, новата капсула на Anekke от екологични чанти и аксесоари.

 Аксесоарите в тази колекция са направени с 80% рециклирани материали, които идват от пластмасови капачки. Колекцията има печат на Control Union Certifications BV, който гарантира, че е рециклиран и екологичен продукт.

 Тази колекция е вдъхновена и кръстена на богинята, която представлява природата за местните племена на Амазонка: Пачамама. Неговият дизайн улавя същността на най-оживената и дива природа, така че малко парче винаги да върви с вас. Ще ви хареса!

 Това е тъмносин модел, който съчетава в дизайна си оригинален многоцветен принт, вдъхновен от елементи на природата и пеперуди. Има щамповани части, съчетани с щанцован плат и обикновен плат, примесени с щамповани вдъхновяващи фрази и други детайли.

 Това е голяма чанта с джобове отпред и отзад. Материалът има мека твърдост, която поддържа формата на чантата, създавайки елегантна и удобна част. Дръжката е регулируема презрамка с различна дължина, идеална за адаптиране към височината на вашата колекция. Вътрешната част е подплатена с оригинална дамаска с щампа на мотиви от колекцията и има джобове.

 И накрая, детайлите са безкрайни и правят всяко парче уникално. Ще намерите някои като метално лого с нотка на цвят, игли, релефни фрази, ключодържател Towanda с нотка на цвят, лепенка с послание и персонализирани дръжки.

 Не го мисли повече! Добавете любимата си Anekke Nature Pachamama към количката си сега и се погрижете за планетата с новата си чанта!

  • Вид на затваряне: Цип
  • Джобове: 1 джоб от 1 тра. Вътрешен 1 Мобилен 1 Цип
  • Тип дръжка: презрамка
  • Размери (дължина x височина x ширина): A-33/B-26/26/13cm
  • Вътрешен състав: 100% полиестер
  • Външен състав: 100% PU
  • Тегло: 0,7 кг


160.90 лв.